Parterapi - Familieterapi

Ønsker I at gå i parterapi

Hvad end I har af konkrete problematikker i Jeres samliv – eller måske blot ønsker at sætte fokus på Jeres fælles liv, skal I være velkomne.  Der kan være mange årsager til ønsket om at gå i par terapi – men dog er det oftest mest virksomt, hvis begge parter ønsker det.

Familieterapi

Jeg tilbyder også familieterapi som inkluderer børn uden aldersbegrænsning.

Når børn er med i terapi

Alt afhængig af barnets/børnenes alder og selve problematikken, der er i Jeres familie – skal der tages særlige hensyn, når børn skal deltage i terapirummet. Mindre børn vælger at lege ved siden af på gulvet – eller tegne osv. Nogle vælger at gå fra leg til at deltage i samtalen. Men man skal altid være sig det bevidst, at ligegyldigt hvilken alder barnet har – vil det være sig bevidst om stemningen i rummet. Dette indebærer selvfølgelig at Du/I som forældre indgår en aftale med mig om – at det ikke er passende med voldsomme vredesudbrud eller andre angstfremmende handlinger, som kan gøre barnet unødigt utryg. Større børn ønsker måske at deltage på lige fod med Du/Jer og skal have plads til ytre sig og blive hørt – såvel som Du/I bliver hørt.cutting_the_branch_728795

Hvis Dit barn har det svært

Hvis Dit barn har nogle problemer i hjemmet, i daginstitutionen, i skolen eller i fritiden – vil det selvfølgelig være barnets oplevelse, der er i centrum. Dette betyder naturligvis ikke, at Du/I ikke bliver hørt, men for at etablere en ordentlig kontakt med barnet – er det nødvendigt at møde barnet uden tvivl og fordomme. Nogle forældre vælger at komme første gang alene – og sidenhen tage barnet med. Dette kan også være en god løsning afhængig af alder og det, der er svært.