Lidt om mig

...og min baggrund

Lidt om mig og min baggrund

Jeg hedder Pernille Silas Houlberg Bengtson og er 50 år gammel.

Indtil jeg var 30 år gammel arbejdede jeg med børn i daginstitutioner, der var diagnosticeret med ADHD, DAMP og diverse funktionsforstyrrelser.  Jeg blev uddannet som Jordemoder, da jeg var 33 år og har i mange år arbejdet på diverse fødegange både i ind – og udland. Jeg har i disse år primært arbejdet med unge gravide/mødre og sårbare gravide. Jeg har endvidere taget imod en del dødfødte børn og arbejdet videre i sorgarbejdet med deres forældre.

Derudover har jeg endvidere virket som ammerådgiver i de sidste 28 år.

Jeg blev undervejs uddannet terapeut med speciale i familier og har i de senere år udelukkende arbejdet som terapeut både individuel terapi og gruppeterapi.