Individuel terapi

is01

Nedenfor finder Du nogle overskrifter på, hvad Du kan arbejde med i terapi hos mig.
Ring til mig, hvis der er noget, Du er i tvivl om…

 

Livsglæde og udvikling

Mangler Du glæden i Dit liv? Er hverdagen blevet en trommerum – eller ønsker Du at udvikle Dig og måske opleve nye sider af Dig selv og bevidstgøre og iværksætte noget af al det potentiale – ethvert menneske indeholder?

Angst

Lider Du af angst periodevis eller måske hele tiden? Forhindrer angsten Dig i at leve det liv, Du egentligt gerne ville? Ønsker Du at prøve at se på, hvorledes Du kunne formindske eller måske helt frigøre Dig af angsten?

Stress

Føler Du Dig stresset? Oplever Du stress symptomer, som påvirker Dig og/eller Din familie? Måske oplever Du Din stress som arbejdsrelateret? Eller den kan være udløst af Dit liv og Din position i Din familie? Måske er Du sygemeldt pga. stress og har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der så skal ske med fremtiden.

Depression/nedtrykthed

Er Du deprimeret og kan ikke se lyset for enden af tunnelen? Eller oplever Du Dig selv fanget i en stemning af nedtrykthed – at intet giver tilfredsstillelse? Vil Du gerne finde ud af årsagen – eller måske har Du brug for nogle værktøjer til at se lysere på livet på ny.

Seksualitet

Har Du svært ved at finde lyst eller glæde ved sex? Eller oplever Du Dine behov som unormale? Skammer Du Dig over Din lyst eller mangel på samme? Er Du flov over Din seksualitet? Nyder Du Din krop – eller har Du svært ved at føle glæde over den?

Skilsmisse

Skal Du og Din partner skilles – eller er I uafklarede om dette er en løsning på Jeres samlivsproblemer? At blive skilt er en voldsom krise som rammer alle i en familie. Derfor vil Jeres børn også reagere ligegyldigt, hvilken alder, de måtte have. Hvorledes kan Du/I bedst muligt hjælpe Jer selv og børnene igennem en sådan krise? Og husk efter enhver krise er der mulig for ny udvikling og livsglæde, hvor sort det end måttes synes, mens man står midt i den.

Sorg/krise

Har Du mistet et menneske, der betød meget for Dig – og har Du svært ved at komme igennem sorgen og måske at reetablere Dit liv? Kan Du ikke finde meningen med livet og føles alt tomt og ligegyldigt? Har Du oplevet svigt i Dit tidligere liv eller nu og her, som påvirker Dit syn på og glæden til livet.

Mønstre og relationer

Oplever Du – at Du igen og igen foretager valg i livet, der ikke er så hensigtsmæssige for Dig? At de forhindrer Dig i bedre livskvalitet og måske også påvirker Dine relationer. Hvordan ser Du Dig selv i forhold til Dine relationer – har Du lyst til at finde ud af, hvorledes Du selv kan udvikle Dig i forhold til dem.