Graviditet, fødslen & efter fødslen

Når det ikke er så rosenrødt, som du troede

Graviditet, fødslen og efter fødslen

Graviditet, fødslen og efter fødslenEr Du gravid og har svært ved at finde Dig til rette i rollen som gravid eller som vordende far? Oplever Du tankekaos eller tanker, Du finder det svært at sige højt? Som fx; ”Gid jeg aldrig var blevet gravid” eller ”hvordan skal det dog gå”. pregnancyOpleves omgivelsernes forventninger til Dig og Din graviditet for høje eller uigenkendelige for, hvordan Du rent faktisk har det? Er Du angst for selve fødslen eller tiden efter?

 

Er Du gravid og har svært ved at finde Dig til rette i rollen som gravid eller som vordende far? Oplever Du tankekaos eller tanker, Du finder det svært at sige højt? Som fx; ”Gid jeg aldrig var blevet gravid” eller ”hvordan skal det dog gå”. Opleves omgivelsernes forventninger til Dig og Din graviditet for høje eller uigenkendelige for, hvordan Du rent faktisk har det? Er Du angst for selve fødslen eller tiden efter?

Opleves omgivelsernes forventninger til Dig og Din graviditet for høje eller uigenkendelige for, hvordan Du rent faktisk har det? Er Du angst for selve fødslen eller tiden efterOpleves omgivelsernes forventninger til Dig og Din graviditet for høje eller uigenkendelige for, hvordan Du rent faktisk har det? Er Du angst for selve fødslen eller tiden efter?